iconfacebookicon Xiconinstagramiconyoutube
 LOGO TIK TOK                                                                                             
                                                                                                               XARXES SOCIALS OFICIALS UE CASTELLDEFELS

 

NAOUFAL TALKAM (Vilanova), QUART FITXATGE UE CASTELLDEFELS 24-25

Dijous, 27 Juny 2024 09:47
La UE Castelldefels va fer oficial dimarts el seu quart fitxatge de cara a la temporada 24-25

Parlem d'un jugador prou conegut al futbol local com és en NAOUFAL Talkam, extrem de 25 anys que fitxa pel nostre club procedent del CF Vilanova, amb el que ha aconseguit un brillant ascens a Lliga Elit. Nascut al Marroc però establert a Castelldefelss des de fa un bon grapat d'anys, va acabar la seva etapa formativa a la UD Vista Alegre, on també va integrar el primer equip blau durant una campanya (la 18-19). Posteriorment ha vestit les samarretes de la UD Marianao Poblet de Sant Boi durant quatre temporades (de la 19-20 fins a la 22-23), per a canviar d'aires i viure com a protagonista l'èxit del conjunt de la capital del Garraf en la passada 23-24. S'ha mogut sempre entre la Primera (en els seus diferents formats) i la Segona Catalana. 

Extrem ràpid, habilidós i amb bon peu, es tracta d'un jugador encarador i vertical, amb gran capacitat per a generar futbol i passsades de gol per als companys. De fet, ve d'una més que notable campanya a nivell individual, convertint-se en una peça important per a l'exitós quadre blau de l'Alumnes Obrers. 

En les seves primeres impressions com a jugador groc en Naoufal assegura que "estic molt content de tornar a Castelldefels i em fa molta il.lusió jugar a l'equip de la meva ciutat. Fins ara no havia vestit mai la samarreta del Castelldefels, però conec a molta de la gent del club i em sento com a casa, Tinc ganes que tot comenci a rodar".

Sobre les característiques futbolístiques assegura que "sóc un extrem a qui agrada encarar i buscar la porteria rival, però també tinc capacitat de treball a nivell defensiu, que en el futbol actual és important. Potser un dels meus punts forts és la capacitat per generar 'assistències', ja que sempre he destacat més per donar els gols que per fer-los, tot i que és un aspecte en què vull seguir evolucionant. Sóc un jugador que posa el seu joc al servei de l'equip".

Sobre la Lliga Elit ens explica que "pel que es va veure la temporada passada, és una lliga fortíssima. És lògic perquè tractant-se de grup únic les lligues sempre són més potents. Hi trobarem molt de nivell col.lectiiu, un gran nombre d'equips que lluitaran per estar a dalt i també jugadors de qualitat. Esperem fer les coses el millor possible i lluitar pels llocs capdavanters". 

Per últim, i en relació a la plantilla entén que "segur que hi haurà bon equip, amb la intenció de lluitar pel retorn a Tercera, però el que ens ensenya el futbol és que s'ha de treballar amb humilitat i paciència i anar partit a partit"

Benvingut, Nao!

 

Llegir 242 vegades Darrera modificació el Dijous, 27 Juny 2024 11:24

Logos Aniversario

01 uecastelldelfes 500

05 impulsoB 500