iconfacebookicon Xiconinstagramiconyoutube
 LOGO TIK TOK                                                                                             
                                                                                                               XARXES SOCIALS OFICIALS UE CASTELLDEFELS

 

GERARD BATALLA (Vilassar), CINQUÈ FITXATGE UE CASTELLDEFELS 24-25

Dimarts, 02 Juliol 2024 09:13
Ahir dilluns 1 de juliol, primer dia oficial de la temporada 24-25, la UE Castelldefels va presentar la seva cinquena incorporació de cara a la temporada ja en curs.

Parlem del central de 22 anys, Gerard BATALLA, qui fitxa pel nostre club procedent de la UE Vilassar. A punt de complir les 23 'primaveres', el defensor balaguerí és un jove 'rodamon' del nostre futbol, i així, i després d'una etapa formativa on va vestir semarretes com les de l'Atlètic Segre, l'Almería i l'Europa -amb el que va arribar a debutar a Segona RFEF sent juvenil-, com amateur s'ha mogut sempre a la Tercera #RFEF, on ha defensat els colors del Sants, l'Olot -ascens a Segona RFEF inclòs-, Badalona i Vilassar, gairebé sempre amb molta participació.

Defensor fort en el joc aeri i que destaca per la seva bona col.locació, parlem d'un efectiu que sens dubte reforça la reraguarda groga de cara al nou repte de la Lliga Elit.

En les seves primeres impressions com a jugador groc assegura que "vinc amb ganes d'ajudar el club en tot el que pugui, amb l'objectiu de recuperar la categoria perduda i amb la idea d'aportar aquesta barreja d'experiència i joventut que ja tinc".

En aquest sentit afirrma que "el projecte és engrescador i il.lusionant. Amb un perfil d'equip bastant jove, però també amb gent experimentada, crec que podem fer coses importants, però perquè això sigui així tothom ha de sumar i hem de 'remar' plegats, quelcom bàsic perquè les coses rutllin".

Sobre les seves caracterítisques futbolístiques assegura que "potser la meva major virtut com a central és la solvència en el joc aeri. Tinc actitud positiva, ja que sempre intento sumar i generar bon ambient al camp i rialles al vestidor, però per sobre de tot sóc un jugador d'equip que posa el seu futbol al servei del col.lectiu".

Per últim, el nou jugador groc entén que "la Lliga Elit és una lliga prou competida i atractiva, si més no pel que vam veure en la seva primera temporada, que va ser la passada. Són molts els bons equips que aspiren a estar entre els millors i per tant no és fàcil d'ocupar aquests posicions altes, però el repte és maco i la nostra prirncipal ambició ha de ser la de lluitar per tot, sabent que s'ha de treballar al màxim i amb humilitat".

Benvingut, Gerard!

 

Llegir 234 vegades Darrera modificació el Dimarts, 02 Juliol 2024 10:18

Logos Aniversario

01 uecastelldelfes 500

05 impulsoB 500