iconfacebookicon Xiconinstagramiconyoutube
 LOGO TIK TOK                                                                                             
                                                                                                               XARXES SOCIALS OFICIALS UE CASTELLDEFELS

 

PEDRO BILBAO (Vilafranca) TORNA AL CASTELLDEFELS I ES CONVERTEIX EN EL TERCER FITXATGE 24-25

Dimecres, 26 Juny 2024 08:06
Més novetats de cara a la temporada 24-25. Ahir al vespre va tenir lloc la presentaació del tercer fitxatge estival en clau groga. I es tracta d'un vell conegut.

PEDRO BILBAO, sempre estimat a casa nostra, torna a la UE Castelldefels després de tres temporades fora del club, trienni en què ha vestit les samarretes de Montañesa (21-23) i Vilafranca (23-24). Amb 31 anys acabats de complir, el rapidíssim extrem barceloní viurà des de la 24-25 la seva segona etapa als Canyars. Recordem que en la primera, que es va perllongar quatre campanyes (2017-21) va disputar un total de 131 partits oficials amb el nostre equip (125 de lliga de Tercera Divisió i 6 de Copa Catalunya), per a un tota de 10 gols (9 en lliga; 1 a la competició del KO).

Tot i que els anys van passant, en Pedro no perd la seva principal 'senya' d'identitat, que no és altra que la gran velocitat que imprimeix a totes les seves accions i que el converrteix en un jugador sempre perillós a l'hora de desbordar les defenses. La seva bonhomia, que el fa ser prou estimat per tothom, el convertirà també en una peça clau en un vestidor prou rejovenit, sobretot a l'hora d'aportar experiència, lideratge i coneixement del joc. 

En les seves prirmeres impressions després del seu retorn en Pedro assegura que "sempre he dit que tenia la il.lusió per tornar, ja que considero el Castelldefels casa meva. Sempre hi estat molt a gust, m'he sentit estimat per la gent del club i ara el que toca és centrar-se en fer una gran temporada i en intentar retornar l'equip a Tercera".

Sobre la Lliga Elit té clar que "será una lliga dura i exigent. En ser de grup únic es tracta d'una competició forta, amb equips que sumaran moltes peces imporrtants als seus projectes per a lluitar per les màximes cotes. Nosaltres, amb la màxima humilitat, hem de treballar per ser en condicions de lluitar-hi. Ens hem de forts a casa, base principal, i a partir d'aquí crear un bloc cohesionat que ens permeti créixer i competir amb les màximes gararnties. Esperem que tot això repercuteixi en la lluita pels llocs capdavanters, que és el que tots volem".

Respecte al seu rol en la plantilla reconeix que "ara seré un dels veterans i, per tant, el que em toca és no només ajudar al camp sinó fer-ho també dins del vestidor, treballant per a que la gent jove tingui confiança en les seves possibilitats, quelcom important i que forma part de l'aprenentatge. Després de tots aquests anys d'experiència els jugadors de la meva edat hem d'estar per a sumar i possar-nos a disposició del bloc i del club pel que calgui".

Per últim, i aprofundint en les raons del seu retorn, en Pedro assegura que "em feia il.lusió ser partícep d'aquesta nova temporada i d'intentar retornar el Castelldefels a Tercera, Tenia diverses propostes, però també tenia clar que la meva primera opció era el Castelldefels i tornar allà on t'has sentit estimat, i després de parlar amb en Dani Gómez la tornada s'ha convertit en realitat. Amb moltes ganes de començar".

Bentornat, Pedro!

Llegir 255 vegades Darrera modificació el Dimecres, 26 Juny 2024 08:59

Logos Aniversario

01 uecastelldelfes 500

05 impulsoB 500