iconfacebookicon Xiconinstagramiconyoutube
 LOGO TIK TOK                                                                                             
                                                                                                               XARXES SOCIALS OFICIALS UE CASTELLDEFELS

 

HUGO DEL CHICCA (Viladecans), SEGON FITXATGE UE CASTELLDEFELS 24-25

Divendres, 21 Juny 2024 08:00
També dijous la UE Castelldefels va formalitzar la seva egona incorrporació de cara al curs 24-25

Es tracta deel polivalent HUGO DEL CHICCA., jove jugador de 22 anys que arriba prrocedent de la UD Viladecans. Futbolista talentós, preferentment de banda, pot ocupar sense prroblemes les posicions de lateral o interior. Tècnicament ben dotat, col.labora activament en la creació de joc i presenta bona aptitud defensiva. Després d'una trajectòria formativa quee en el seu tram final el va conduir a vestir les samarretes de FFB Reus, Cornellà i L'Hospitalet, va ser l'Hospi l'equip que li va donar l'oportunitat de debutar com a amateur, estrenant-se fins i tot a la Segona B, sent juvenil, en la 20-21. Va seguir de riberenc en la 21-22, on a Tercera va ser titular en els dos partits contra el Castelldefels d'aquella campanya, passant en els últimos dos cursos pel Vilanova (Primera Catalana) i el Viladecans (Lliga Elit), en tots dos casos a la categoria immediatament inferior a la Tercera. Bon reforç per a la nova etapa groga.

En les seves prirmeres impressions de groc, Del Chicca ens explica que "arribo al club amb moltes ganes. Feia temps que el Castelldefels mostrava interès per mi i aquest any he decidit d'acceptar l'oferta. Estic molt content i amb moltes ganes de començar, ja que crec que será una temporada molt il.lusionant".

Futbolísticament rerconeix que "una de les virtuts que sempre ha destacat en el meu joc ha estat la polivalència. Puc jugar de lateral o carriler i d'interior, sóc ràpid, físicament treballo molt i m'agrarda associar-me, però totes aquestes característique s'han de posar al servei del grup, que és el més important".

Després de viure com a titular indiscutible la primera campanya d'existència de la Lliga Elit, categoria en què enguany 's'estrena' el nosstre equip, l'Hugo entén que "és una categoria molt difícil. T'has de fer fort a casa, ja que sinó les coses es compliquen. A domicili sumar punts i victòries costa molt. Tanmateix, confio d'allò més en el projecte, ja que s'estan fitxant bons jugadors, amb un idea molt definida del que es vol i crec que podem estar a dalt, tot i que no serà fàcil ja que hi ha molts equips que també ho volen".

Per últim, i afegint un argument més sobre l'exigència de la lliga que ens trobarem, assegura que "en totes les categories és així, però en aquesta especialment. Has de ser fort a les àrees, aprofitant les ocasions que generes quan les tens i sobretot sacrifican-te en defensa quan no tens la pilota. És complicat remuntar partits i per això t'has de mostrar ferm un cop t'has posat pel davant al marcador, competint com pertoca. Estic convençut que aquest equip en serà capaç".

Benvingut, Hugo Del Chicca!

Llegir 248 vegades Darrera modificació el Divendres, 21 Juny 2024 09:15

Logos Aniversario

01 uecastelldelfes 500

05 impulsoB 500