iconfacebookicon Xiconinstagramiconyoutube
 LOGO TIK TOK                                                                                             
                                                                                                               XARXES SOCIALS OFICIALS UE CASTELLDEFELS

 

JOSÉ ENRIQUE CARRASCO (Sabadell B), PRIMER FITXATGE UE CASTELLDEFELS 24-25

Dijous, 20 Juny 2024 09:19
La UE Castelldefels va dur a terme ahir al vespre la presentació del seu primer fitxatge de cara a la temporada 24-25.

Es tracta del davanter de 23 anys, JOSÉ ENRIQUE Carrasco, qui fitxa pel nostre club procedent del Sabadell B. Amb la samarrreta del filial arlequinat ha viscut una exitosa etapa de dues temporades, on ha destacat per les seves bones xifres golejadores, contribuint igualment als dos ascensos consecutus assolits pel segon conjunt arlequinat (accés a Lliga Elit i ascens a Tercera), el primer amb el nou tècnic groc, Marc Nomen, a la banqueta. Anteriorment, i després de cloure etapa formativa a la Damm, va passar per diversos equips de Tercera #RFEF5 -Terrrassa, Granollers i FE Grama-, sumant entre tots ells una trentena de partits.

Punta fort i versàtil, és prou vertical i resolutiu a l'hora de cloure jugades, podent-se adaptar pràcticament a qualsevol dels perfils de la línia atacant, polivalència.prou valorada en els temps que corren.

En les seves primeres impressions com a jugador groc José Enrirque assegura que "afronto aquesta nova etapa amb ambició. Quan vaig parlar amb el 'míster', amb qui ja havia treballat a Sabadell, i amb el Director Esporrtiu, em van traslladar la idea del nou projecte i l'entesa va ser ràpida, ja que un cop Marc Nomen em va comentar que fitxava pel Castelldefels i que volia comptar amb mi, venir aquí era la meva primera opció. Arribo amb moltes ganes, conec la categoria després de dues temporades jugant-hi, i el meu objectiu és seguir amb els èxits i lluitar per l'ascens per a retornar el Castelldefels a Tercera".

Sobre la Lliga Elit, categoria 'inèdita' per a la UE Castelldefels, si més no a nivell de nomenclatura, José Enrique assegura que "és una categoria molt competitiva, amb molts equips amb passat en categories superiors, i la 'clau' és confegir un bloc cohesionat, amb gana competitiva i que també sigui capaç d'adaptar-se a qualsevol mena de context de joc i de camp, ja que parlem d'una lliga d'allò més exigent en tots i cadascun dels partits".

En aquest sentit aprofundeix l'argument i ens diu que "en aquesta categoria la intensitat física i el ritme, qualitat a banda, són també factors importants. I en aquest sentit la joventut hi ajuda. Ho hem vist en la temporada que acabem de deixar enrera. Hem pujat de manera directa, segurament contra pronòstic, els dos filials, i això no ha estat casualitat. Tanmateix, la compensació del bloc és fonamental i estic segur que la plantilla del Castelldefels, amb prerdomini de la joventut, tindrà també una mica de tot, que és el que cal en una categoria així". 

Per últim, i sobre els objectius generals de l'equip assegura que "coneixent la manera d'entrenar del 'míster', i el seu nivell d'exigència i autoexigència segur que l'objectiu d'entrada és lluitar per assegurar, com a mínim, la promoció. No obstant, insisteixo que això no és gens senzill i que tothom haurà de donar el millor d'ell mateix si volem aconseguir aquesta primera fita. Ho donarem tot per a que així sigui".

Benvingut, José Enrique!

 

Llegir 338 vegades Darrera modificació el Dijous, 20 Juny 2024 09:55

Logos Aniversario

01 uecastelldelfes 500

05 impulsoB 500