iconfacebookicon Xiconinstagramiconyoutube
 LOGO TIK TOK                                                                                             
                                                                                                               XARXES SOCIALS OFICIALS UE CASTELLDEFELS

 

MARC NOMEN, NOU ENTRENADOR UE CASTELLDEFELS

Dijous, 13 Juny 2024 08:16
Ahir dimecrres 12 de juny la UE Castelldefels va dur a terme la presentació del seu nou entrenador de cara la temporada 24-25.

Es tracta de MARC NOMEN, tècnic de 38 anys, qui fitxa pel nostre club després d'una dilatada trajectòrria en el món del futbol malgrat la seva joventut. Nomen ha passat per entitats com el Júnior FC de Sant Cugat, la FCB Escola, el Wuhaan Thrree Towns de la Xina i el CE Sabadell en dues etapes, la segona, prou exitosa, entre 2021 i 2023, en què va dirigir amb excel.lents resultats el Juvenil A arlequinat (5a posició a la Divisió d'Honor) i el filial, al que va conduir a l'ascens a Lliga Elit en la 22-23.

Entrenador metòdic i molt preparat a nivell tàctic, aposta per equips dinàmics, versàtils, amb ritme i joves, circumstància que també esdevé prou important en el procés de renovació que en aquest 2024 es vol emprendre en el Prirmer Equip groc, amb la Lliga Elit a l'horitzó i de la mà del nou Director Esportiu, Dani Gómez. 

En les seves primeres impressions com a tècnic groc Nomen assegura que "vinc a un club important i amb molta història a Tercera en les darreres dècades. Malauradament no ha pogut mantenir-la, però vull aportar el meu 'granet de sorra' a base de treball, i compromís per a intentar recuperar el camí de l'èxit i que així l'afició estigui amb l'equip i se senti orgullosa".

Sobre la seva incorporació i els objectius marcats, Nomen ens explica que "amb el Dani Gómez hi ha hagut molt bona sintonia des del principi. Tots dos busquem el mateix, i ho volem fer amb un equip que tingui identitat i energia, que sigui agressiu en el bon sentit i ambiciós en fase ofensiva i fase defensiva, i també que sigui capaç d'oferir un joc pràctic i resolutiu a l'hora d'afrontar i superar els reptes i les dificultats que la competició té".

En relació a la idea de joc que regirà el Castelldefels 24-25 el nou tècnic groc ens diu que "el plantejament del que parteixo és que vull que els meus equips siguin versàtils i es puguin adaptar a diferents contextos. Volem confegir una plantilla competitiva i jove, i més enllà del dibuix, que s'adaptarà a les característiques dels jugadors, él que sí que definirem des del primer dia és la idea de joc, una idea basada en un equip amb ritme i intensitat, que hi posi 'rock and roll', com es diu, que si marca un gol un en vulgui marcar més i que tingui 'gana' i ambició, amb jugadors compromesos".

Un dels fils conductors de la nova etapa serà el rejoveniment de la plantilla. Nomen ens diu que "és veritat que el rejoveniment de la plantilla és un dels elements que formen part del projecte, però també tindrem jugadorrs experimentats, com els que ja han renovat -Juanito, Rubén i Carlos Cano-, futbolistes amb molt de recorregut al futbol català, que porten temporades al club i que estan implicats, fet important també per a nosaltres i que fa que tingui ganes de treballar amb ells. Tanmateix, sí que estem 'pentinant' el mercat, buscant un perfil de jugador sub 23-sub 25, competitiu i que es pugui adaptar a l'exigència del club per a constuir la identitat que busquem, tant en entrenaments com en partits, i estic convençut que confegirem un bon bloc".

Per últim, sobre la competició, la lliga Elit, que en la 23-24 ha viscut la seva primera edició, i que per això és nova tant per a Marc Nomen com per a la UE Castelldefels, el nou 'míster' groc ens assegura que "és una categoria molt exigent, que a efectes pràctics presenta un nivell interessant, una mena de punt intermig real entre la Tercera i l'antiga Primera Catalana. Hi trobem molts clubs amb llarga trajectòria a categories superiors i que tenen l'ambició de recuperar l'status futbolístic que havien tingut. Igualment és una categoria fresca, amb entrenadors que aposten igualment per gent jove o per futbolistes amb talent formats a planters de bon nivell i que no han pogut consolidar-se més amunt. Tot plegat deriva en molts casos en partits vibrants i en què qualsevol rival et pot guanyar. La temporada passada ja ens va deparar un bon espectacle, i per això treballarem al màxim per a que el Castelldefels en sigui protagonista positiu i pugui estar a dalt. Crec que estem treballant bé en la confecció de la plantilla, sempre amb la mirada posada en dur a terme una bona prertemporada i en arribar a la jornada 1 plenament preparats i amb una identitat clara".

Benvingut, Marc Nomen!

 

Llegir 458 vegades Darrera modificació el Dijous, 13 Juny 2024 11:43

Logos Aniversario

01 uecastelldelfes 500

05 impulsoB 500