XARXES SOCIALS OFICIALS UE CASTELLDEFELS

iconfacebook  iconinstagram icon X  iconyoutube  icontiktok 

DANI GÓMEZ, NOU DIRECTOR ESPORTIU DEL PRIMER EQUIP UE CASTELLDEFELS

Dijous, 16 Mai 2024 10:09
L'adéu de Miki Carrillo, oficialitzat la setmana passada, ha comportat diversos canvis en l'estructura esportiva de la UE Castelldefels.

Com sigui que Carrillo ostentava el doble càrrec d'entrenador i director esportiu del Primer Equip, la Junta Directiva ha decidit apostar per la recuperació de la Direcció Esportiva independent de la figura de l'entrenador, responsabilitat que a partir d'ara recaurà en DANI GÓMEZ

Gómez s'encarregarà, doncs, de la confecció de la plantilla 24-25, així com de la gestió general esportiva del Primer Equip, amb el vist-i-plau i en coordinació amb la Junta Directiva, sent la primera decisió a prendre, i en què ja és immers, la contractació del nou entrenador, substitut de Miki Carrillo que coneixerem en les properes setmanes.

Amb aquest pas també es pretén que el treball desenvolupat en les categories inferiors grogues en els darrers anys, així com en el filial, tingui continuïtat en el màxim nivell competitiu del que disposi el club. La idea final no és altra que comptar amb un nombre cada cop major de jugadors formats a casa que integrin la primera plantilla, bloc que tanmateix en la 24-25 provarà de lluitar per les màximes cotes en una categoria exigent i inèdita per a la UE Castelldefels: la Lliga Elit.

La nova tasca de Dani Gómez implicarà, d'altra banda, canvis en l'estructura del Futbol Base groc. Ell seguirà sent el màxim responsable esportiu del planter, però al seu entorn s'hi produiran tot un seguit de novetats basades en l'enfortiment dels càrrecs existents i en la creació d'altres de nous per adaptar al club a la realitat organitzativa i competitiva que li pertoca en el 2024. Oferir la millor formació possible als jugadors i jugadores, així com un servei satisfactori a les famíles, en són els principals horitzons.

En propers dies començarem a anunciar novetats, quant a la plantilla es refereix, i un cop acabi competitivament la temporada 23-24 farem oficial el nou organigrama del Futbol Base groc.

Molta sort, Dani!

Llegir 473 vegades

Logos Aniversario

01 uecastelldelfes 500

05 impulsoB 500