XARXES SOCIALS OFICIALS UE CASTELLDEFELS

iconfacebook  iconinstagram icon X  iconyoutube  icontiktok 

EL CASTELLDEFELENC JOEL MARTÍ DEBUTA A LA TERCERA DIVISIÓ

Dimecres, 15 Mai 2024 09:44
L'últim partit de la temporada 23-24, el que va posar fi al tercer periple de la UE Castelldefels a la Tercera Divisió, ens va deixar una notícia ressenyable en forma d'estrena.

I és que al 82' del duel entre UE Castelldefels i FE Grama va debutar amb el Primer Equip el castelldefelenc JOEL MARTÍ, 'un dels nostres', ja que amb l'excepció dels primers sis mesos de la temporada passada 22-23, en què va militar a les files de l'EF Gavà de Lliga Nacional Juvenil, des de prebenjamí de prirmer any (per tant, des dels 7) fins ara, que en té 19l sempre ha vestit la samarreta groga.

Conegut pels amics amb el sobrenom de 'Potu', parlem d'un jugador de banda pur, sent la seva demarcació preferent la de lateral dret, tot i que en els últims cursos ha mostrat una gran polivalència i s'ha adaptat sense problemes a d'altres posicions en funció de les necessitats de l'equip. Amb molt de protagonisme en la gran temporada del filial, dirigit per Rubén Pérez, es tracta d0un jugador ràpid i fort, i sobretot molt regular en el rendiment, el que es coneix com un valor segur, que ja va realitzar part de la pretemporada 21-22 a les ordres de Miki Carrillo. 

Gran notícia, doncs, ja que en Joel esdevé, al cent per cent, un producte propi del nostre planter, sense oblidar la seva faceta com a entrenador del futbol base UEC.

Enhorabona, Joel!

Llegir 167 vegades Darrera modificació el Dimecres, 15 Mai 2024 10:22

Logos Aniversario

01 uecastelldelfes 500

05 impulsoB 500