XARXES SOCIALS OFICIALS UE CASTELLDEFELS

iconfacebook  iconinstagram icon X  iconyoutube  icontiktok 

DAVID SILVA 'PEKE' FA HISTÒRIA A LA UE CASTELLDEFELS

Dijous, 07 Novembre 2019 16:04
 

David Silva 'PEKE', en només 11 partits, ja ha entrat en la particular història de la UE Castelldefels

El golàs marcat pel mitjapunta de Valls contra el Terrassa, a banda d'atorgar 3 cabdals punts el nostre equip, també va tenir una significativa importància estadística. I és que PEKE es va convertir diumenge en el 1r jugador en la història de la UE Castelldefels a la Tercera Divisió (en la 19-20 estem vivint la nostra 16a campanya a la categoria) en marcar gol en 4 dels primers 5 partits que l'equip disputa al Municipal d'Els Canyars, és a dir com a local.

El quadre castelldefelenc s'ha vist les cares al Carrer Església, fins ara, contra Igualada (2-1), San Cristóbal (3-0), L'Hospitalet (0-5), Banyoles (2-3) i Terrassa (1-0), i només en un d'aquests duels -la golejada patida contra l'Hospitalet- el talentós atacant tarragoní s'ha quedat sense trobar porta. En la resta, en tots ha marcat un gol (4 en 5 partits)

Aquest registre supera la millor marca històrica a Tercera en aquesta porció d'encontres (els 5 primers a casa), que fins ara compartien Marc SELLARÈS (temporada 03-04) i Víctor RÚA (temporada 06-07), que van marcar en 3 dels 5 primers partits UEC a Canyars. L'igualadí -Sellarès- va aconseguir-ho contra Cornellà, Barça C (doblet) i FE Figueres mentre que el de l'Hospitalet -Rúa- en va ser capaç contra Sabadell, Peralada i Santboià (un gol en cada partit). De fet, en els darrers 20 anys de la història del nostre club -a Primera Catalana i a Tercera- només trobem un registre que supera el que ha aconseguit Peke enguany, que és el de JAIRO Conesa, qui en la increïble temporada 15-16 a Primera Catalana va marcar en els 11 primers partits que l'equip va disputar a casa. No cal oblidar que el ros extrem/davanter castelldefelenc només es va quedar 'a zero' en 1 dels partits locals que va disputar: contra el Suburense. En els altres 3 que no va trobar porta va ser baixa per lesió. 

Rendiment golejador fins ara espectacular tractant-se d'un jugador que no és davanter nat, quelcom que li ha valgut fins ara per a consolidar-se entre els màxims 'artillers' de la categoria i per ser un fixe en les convocatòries de Toni Almendros en la Selecció Catalana UEFA.

Enhorabona, Peke!

 

#SomHiGrocs 

Llegir 979 vegades Darrera modificació el Dijous, 07 Novembre 2019 16:29

Logos Aniversario

01 uecastelldelfes 500

05 impulsoB 500