iconfacebookicon Xiconinstagramiconyoutube
 LOGO TIK TOK                                                                                             
                                                                                                               XARXES SOCIALS OFICIALS UE CASTELLDEFELS

 

LES DADES DE LA JORNADA 11 UE CASTELLDEFELS 19-20

Dimarts, 05 Novembre 2019 11:14
 

La UE Castelldefels va obtenir diumenge contra el Terrassa la seva 4a victòria de la temporada, 3a sobre la gespa al Municipal d'Els Canyars

 

El Castelldefels no guanyava un partit des del 22 de setembre quan va superar al Carrer Església l'altre conjunt egarenc de la categoria: el CP San Cristóbal (3-0)

Feia més de 7 anys, concretament des del 19 de febrer del 2012, que el Castelldefels no guanyava el Terrassa en partit oficial. De fet, aquell triomf de la temporada 11-12 (també per 1-0 amb gol del central Alberto García), havia estat l'únic, fins diumenge, del nostre equip contra l'esquadra roja de la cocapital del Vallès Occidental.

L'històric dels duels als Canyars entre aquests dos equips, únicament dirimits a Tercera, ens deixa un balanç de 2 victòries grogues, 2 empats i 5 triomfs egarencs

Parlem igualment del 2n partit en el que portem de lliga en què el Castelldefels acaba sense encaixar gol. L'anterior havia estat el disputat contra l'altre equip de Terrassa, al San Cristóbal, també als Canyars (3-0)

El Castelldefels 19-20 ha sumat 12 dels primers 18 punts en joc com a local (9 fruit de 3 victòries sobre la gespa i els altres 3 en el partit no disputat contra el Reus). Aquest registre iguala el 2n millor inici a casa del nostre equip a Tercera, que corresponia a la temporada 2003-04. Les millors 'arrencades' als Canyars (amb 13 punts sobre 18 possibles, és a dir, 4 victòries, 1 empat i 1 derrota) són patrimoni dels equips de les temporades 05-06 i 10-11 (amb Ferran Manresa i Antonio Escudero a la banqueta). 

El gol de Peke va trencar també una altra 'sequera' que començava a allargar-se. I és que el Castelldefels no marcava en llençament de falta des de l'1 de desembre del 2018 -anàvem camí de l'any-, quan Jordi Aumatell, amb un punt de fortuna, va marcar un dels dos gols que va signar contra el Llagostera a terres gironines (3-2) en matx corresponent a la jornada 18 de la temporada passada 18-19.

Noms propis. Comencem, com no, amb el de David Silva 'PEKE'. I és que el mitjapunta de Valls ha marcat en 4 dels 5 partits que ha disputat el nostre equip als Canyars en el que portem de lliga (només es va quedar sense fer-ho contra l'Hospitalet). Diumenge es va convertir en el 1r jugador en la història del Castelldefels a Tercera que ho aconsegueix. El rècord, fins la 19-20, l'ostentaven Marc Sellarès i Víctor Rúa que en les temporades 03-04 i 06-07 van marcar en 3 dels primers 5 encontres locals del nostre equip.

També cal destacar el debut del porter KILIAN Cañabate. Amb la seva estrena, reemplaçant el lesionat Toni Texeira, ja han disposat de minuts TOTS els integrants de la plantilla UE Castelldefels 19-20. Igualment, a tall d'anècdota, la de diumenge va ser la primera victòria com a tècnic del Castelldefels de Miki Carrillo contra el Terrassa, el seu anterior equip. A la 9a ha anat la 'vençuda'. 

I acabem parlant de xifres globals a Tercera. Després d'aquesta victòria el Castelldefels acumula un balanç de 193 triomfs, 152 empats i 238 derrotes en 583 partits a la categoria, amb 683 gols a favor i 770 en contra. Arribem als 731 punts

 

Llegir 715 vegades

Logos Aniversario

01 uecastelldelfes 500

05 impulsoB 500