iconfacebookicon Xiconinstagramiconyoutube
 LOGO TIK TOK                                                                                             
                                                                                                               XARXES SOCIALS OFICIALS UE CASTELLDEFELS

 

RESUM DE LA JORNADA (Preferents)

Dijous, 23 Gener 2020 10:47
 

Repassem un dijous més el que ens va deparar la darrera jornada pels tres equips grocs que enguany militen a Preferent. 

 

Balanç: 1 victòria, 1 derrota i un partit no disputat

 

CF AMPOSTA - JUVENIL A Dolocare Flex: 1-0. El Juvenil A segueix sense reacció i dissabte a la tarda va encaixar una dolorosa derrota al Municipal d'Amposta, rival directe a la zona baixa de la classificació. Així la va veure el 'míster' Xavi Vila. "Estem de pega. L'equip ha entrat de fa setmanes en una dinàmica tremendament negativa, especialment a nivell de resultats, i ahir es va tornar a demostrar. Va ser una derrota cruel i injusta i en què res va ajudar. Ens van anul.lar un gol legal, vam fallar ocasions inexplicables i ells, en una acció aïllada, del no-res, ens van fer l'1-0. Últimament no hi ha manera de marcar i això ens està penalitzant massa. Toca seguir treballant per a revertir aquesta tendència, perquè abans o després ho hem de fer. No és normal viure una situació així. Hem de seguir creient-hi i confiant-hi".

El primer juvenil de la casa segueix 14è amb 12 punts i aquest proper dissabte 25 (19:45h) rep als Canyars el CE Cambrils Unió, 15è també amb 12.

EF SAN PEDRO Y SAN PABLO - CADET A Investa Legal: 1-3 (Pau Arjona, Joel Martí, Pablo Blasco). El Cadet A es va refer diumenge de la millor manera possible de la derrota anterior, i és que va ser capaç de guanyar ni més ni menys que al camp del San Pedro y San Pablo, a terres tarragonines, un altre dels rivals de la zona alta de la classificació. Així ens analitza el partit el tècnic Adrián Rodríguez. "Ens va costar d'arrencar i ells en canvi es van activar ràpid, tant, que al 3' ja guanyaven per 1-0. Vam tenir la sort de reaccionar de manera gairebé immediata, amb molta maduresa, i poc més tard assolim l'empat. A partir d'aquí vam ser capaços d'adaptar-nos força bé a les circumstàncies del partit -camp petit, molta intensitat, etc-, creixent el nostre domini fins a capgirar el tempteig poc abans del descans. Això ens va donar molta confiança de cara als segons 40', i malgrat que va tocar treballar i sacrificar-se al màxim, cal dir que l'equip no va patir més del que pertoca, jugant amb personalitat, fins a que a 7' pel final va arribar la sentència. Gran victòria que ens impulsa a nivell moral i classificatori just abans de rebre el Barça, un líder al que esperem posar en dificultats en un partit qu esperem que sigui especial".

ALEGRIACA

El Cadet A és 5è amb 24 punts i dissabte (18h; Els Canyars) rep la visita del líder invicte, el FC Barcelona B, que a hores d'ara té 40 punts. Partidàs

 

UE RAPITENCA - INFANTIL A: partit suspès per la climatologia. El primer Infantil groc no va arribar a viatjar a Sant Carles de la Ràpita. Disputada la resta de la jornada els de David Rebollo són 6ns amb 22 punts, i dissabte (13h; Els Canyars) jugaran contra el FC Sant Cugat, 3r amb 29 punts. 

 

#SomHiGrocs #PrefJuv1 #PrefCad1 #PrefInf1

Llegir 828 vegades

Logos Aniversario

01 uecastelldelfes 500

05 impulsoB 500